Citiraj:
Autor wnbeeeE
mar neam komentara, vidim da bacas bureke ovdje kao i u temi za biciklizam. Ili si postao dezurni trol ili jednostavno volis sve sto drugi ne vole  ja ti samo mogu reci da je sc2 u kompletu visoko kvalitetan proizvod u svakom pogledu. Hots kampanja je nadmasila fenomenalan wol. Zivio blizzard, njima cu uvijek rado platiti, jer znam tocno sto dobijem zauzvrat.
|
tako je, i diablo 3 i starcraft 2 su vrhunski proizvod. samo u diablu off line mode, i AH ukinut povećat kvalitetan drop i to je to. što se tiče starcrafta 2, još nisam kupio heart of swarm ali me zanima zašto mi se wings of liberty počeo sam od sebe instalirat ponovo? kažu oni 60 minuta će trebat, ja stiso kad ono ravnih šest sati mi se skidalo i još sam na 61 posto, moram još najmanje 6 sati skidat to čudo kažu da neke nove podatke će stavit a nepotrebne izbrisat. ali to moram preko neta skidat, a znate i sami kako je to sporo za popizdit kad skidaš preko neta za 2 GB mi je trebalo šest i pol sati. a moram još skinut 4GB i ne kužim šta rade, kad sam to već sve instalirao kao neki novi pathc 1.0.6 mislim tako nešto, ali brate udavili su me kažu 60 minuta i onda me dave šest i pol sati i na kraju sam odusto ali pošto sam zelen i ne kužim se u to, tek kasnije sam skužio da mogu prekinut u bilo kojem trenutku i nastavit sutra.

a ja stražario cijelu noć u nadi da će mi skinut sve od jednom, tek u 8 ujutro išo spavat.
stvarno sam zelen po pitanju ove tehnologije, ali bože moj na greškama se uči.