HotS je kvalitetan proizvod, to da. MP balansiranje jedinica je odnjelo masu vremena, SP gledano prica je ok.
Iako sam od samog starta nekako vidio kako ce sve da zavrsi, WoL me puno vise drzao u neizvjesnosti. Glede kampanje, nekako su mi bile draze WoL misije, vise heroja i skilova, Raynor, Nova, Tosh, u HotSu osim Kerrigan i par min vodjenja drugog lika nema puno.
Zadnja misija za WoL je bila epic, par puta me wipealo dok sam shvatio shemu. Zadnja HotS misija, kao i ama bas svaka do tada, nastancaj muta koliko mozes i goni. Jest da je to zerg i sve se svodi na kolicinu, al nije bilo onog epic fight osjecaja.
MP me bas i ne zanima, previse ekipe to shvaca ozbiljno i zavrsi kao za vrijeme SC1, kad su partije trajale po par min jer netko igra cassual a netko kopira korejski build sa 6 zerglinga prije nego ti ispljunes 8 SCVa.
Uzivam pogledat replay od odlicne ekipe, al sam vise nego siguran da necu nikad bit njima ni do koljena
Koliko sam citao u LoVu se igra sa Zeratulom, a Chris je natuknuo da ih je film 300 inspirirao pa da ce bit tako neka shema. I to bi kao trebao bit kraj SC trilogije, nekako mi je odma krivo, SC universe je odlican... da barem ima svoj MMO (a projekt titan nitko nezna sta je).