Sutra, PON., napadam
Bidrovecki makadam do Gorscice.
Spust planinarskom stazom - vec duze vrijeme planiram skicnuti daj dio Sljemena, pa eto, doslo vrijeme.
Planiram krenuti u 11h iz Dubrave (ujutro bi moglo kisiti, kasnije se razvedrava), tako da sam otprilike u 11:30 u Centru Markusevca.
Zivo me interesira kako ce izgleda nabujali potok uz koji se dobrim dijelom puta vozi.
Planirani tempo je turisticki, jer sam jucer istrcao nesto sitno preko 10km u komadu, a mrzim trcanje i ne bavim se trcanjem, ali mi jucer vrag nije dao mira (visak energije) pa sam isao vidjeti koliko mogu potegnuti, pa danas lijepo "osjecam" posljedice nepriviknutih misica na trcanje

A dobro znam da se konjina od preko 100kg treba okaniti trcanja, jos sam dobio i besplatno tusiranje - kad sam bio na skroz drugom kraju Jaruna, onda me oprao pljusak
Stigla nova M675, u Cuksovom paketu iz Bajkmanije, tako da sam imao dostavu do ZG-a
Stara kocnica je jos uvijek na carini, a Sasa je novu poslao, onako, na povjerenje, jos je dodao pride i Alligator Resin pakne

, koje su dosle ko narucene s obzirom da sam stare ogulio do kraja i jos malkice preko.
Ujuturo montaza kocnica, i rotacija lanaca, pa na voznjicu - nadam se prestanku proklete kisurine i nekakvom sunceku.