Tema: Starcraft 2
View Single Post
Staro 31.03.2013., 15:21   #808
Kulja
Premium
Moj komp

Kulja's Avatar

Datum registracije: Jan 2006

se boriš protiv zerga - ZvZ - vrlo zanimljivo

.

Dizajn jedinica je grozan, sve je oversized ka i u WoW-u, sve izgleda "crtićki", ali na loš način, leveli su skroz skriptirani i linearni.

Ako je nekom HOTS dobar, taj stvarno nema kriterije ili ga je desetljeće zaglupljivanja PC igara totalno cjepilo protiv kritičkog sagledavanja.

To što je neka igra popularna uopće ne govori o njenoj kvaliteti, već mogućnosti da idealno udovolji mediokritetu tj. najvećoj količini populacije.

Iz istog razloga neko smeće tipa CoD nakon dvice, Sumrak saga od filmskih serijala i sl je tako popularno.
Oh ne, mozes proci SP na ne najjacoj tezini bez problema? Sokantno!-->
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Pa naravno kad je to nova igra i tu se vrti velika lova. Da je bilo koja igra toliko sponzorirana privukla bi "pro" igrače.
Ne kažem da je MP loš, iskreno me niti ne zanima, nakon šta sam par miseci igra SC2 WoL MP, nije me oduševilo i proda sam igru.

Više mislim na HOTS kampanju i izvedbu iste, igra je užasno poglupljena, sve ti se servira na pijatu, igru doslovno možeš prići spamajući zerglinge, a u većini kampanje

se boriš protiv zerga - ZvZ - vrlo zanimljivo

.

Dizajn jedinica je grozan, sve je oversized ka i u WoW-u, sve izgleda "crtićki", ali na loš način, leveli su skroz skriptirani i linearni.

Ako je nekom HOTS dobar, taj stvarno nema kriterije ili ga je desetljeće zaglupljivanja PC igara totalno cjepilo protiv kritičkog sagledavanja.

To što je neka igra popularna uopće ne govori o njenoj kvaliteti, već mogućnosti da idealno udovolji mediokritetu tj. najvećoj količini populacije.

Iz istog razloga neko smeće tipa CoD nakon dvice, Sumrak saga od filmskih serijala i sl je tako popularno.
Oh ne, mozes proci SP na ne najjacoj tezini bez problema? Sokantno!
Kulja je offline   Reply With Quote