View Single Post
Staro 17.06.2005., 13:51   #308
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by Emissary
Možeš i moraš.

Ja na HGspot u Splitu nemam pritužbi, ne znam kako to u Zagrebu i Osijeku nema nijedne pozitivne kritike na njih? :confused:
HGspot Rijeka:

Dosao kupiti napajanje. Prethodno sam zvao i ceka me na pultu. U ducanu su tri prodavaca. Jedan je na forum.hr, druga dva donose komponentu po komponentu iz skladista kupcima koji su kupili cijelu konfiguraciju(u dijelovima). Nitko ni ne govori dobar dan ni nista kao da ni nisam usao. Cekam strpljivo 5 minuta i upitam forumasa koji kaze da on neradi za kasom i nastavlja surfati...Prode jos 15minuta i jedan konfiguracija biva poslozena i dolazi prodavac do kase. Ja vec vadim pare i da cu reci evo ovo na pultu je za mene izvolite novac, ulazi drugi covjek u ducan i pita da bi sastavio neku konfiguraciju i prodavac meni kaze pricekajte samo trenutak i ode s njim sastavljat... Prode jos 5 minuta i dolazi treci i napokon mu kazem da zbog jednog napajanja koje je vec pripremljeno za mene stojim tu vec gotovo pola sata...on se ispricava i krene sastavljat racun za sto mu treba jos 10minuta jer on, znate, nije prodavac vec "serviser"!