slažem se, ali da sam bio malo strpljiviji rađe bi dao 750kn manje dakle 100 eura za nešto malo slabije performanse. nego da zbog tih cirka 10ak fps-ova, dajem 100 eura više. ne negiram da u nekim igrama, tih 10 fpsova više dosta puno znači, u nekim kao npr Portal 2 moja 660Ti osjetno pere 660 OC verzije. ali dečko je pito što mu se najviše isplati, po meni hd 7950 i ove dvije su najbolje uložene pare. performanse su izrazito dobre, a cijena prihvatljiva i za one malo skromnijeg džepa. uglavnom, sljedeći put kad budem kupovo Nvidiju a vjerojatno hoću sačekat ću da izbace sve proizvode na tržište, i onda procijenit šta mi se najviše isplati uzet. ali žurilo mi se, jer sam upravo instaliro diabla a imo sam puno lošiju grafičku prije toga. tako da mi se nije dalo ništa taktizirat, već sam kupio bez razmišljanja 660Ti i moje je mišljenje da je to odlična grafa za te pare. sad se negdje može kupit i za 2300 kn, tko im para nema šta previše razmišljat. ja uživam, i nije mi žao ni jedne jedine kune od 2600 koliko sam ju platio. pa ko voli igranje, nek isprazni džep.