View Single Post
Staro 30.03.2013., 20:49   #1745
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ok, molio bi ljude koji znaju i upuceni su da me malo savjetuju, jer ja nisam niti u tabletima niti u opcenito android svijetu......... nisam imao potrebe.

nego, ozbiljno razmisljam o kupovini tableta. namjena nije nikako igranje (jer jednostavno nemam potrebe), primarno bi sluzio za citanje poprilicnog broja PDF-ova (tako da bi ekran morao biti? ne znam ). i svakako je pozeljno da je touch sto bolji, tj imao sam prilike koristiti jeftine prestigije, nisam odusevljen sa potrebom za muskim stiskom da bi okrenuo stranicu PDF-a.........

nista extra nije potrebno. no da li postoji kakav tablet da je cijenom ok (ne treba dual core ili pojma nemam sta), da ima poveci ekran, da ima ok odaziv na tipkanje i da se moze puniti preko micro USB-a (jer imam prijenosni akumulator-bateriju)?

i da, molio bi linkove na trgovine kod nas, ako je kako moguce. polovno isto dolazi u obzir, iako je novo ipak novo, sa garancijom. zahvaljujem .

EDIT.

sada sam malo kopao unazad 10tak stranica i klikario po linkovima, pa me zanima opcenito sto mislite o:

Ramos W27 Daul Core 1.5GHz 10.1” Android Tablet PC Računalo
LC POWER Tyon Sina-1, 10.1'' IPS multitouch, Dual Core ARM Cortex A9 1.5 GHz, 1GB DDR3, 16GB Flash, WiFi, microSD, G-senzor, mHDMI, 2x microUSB, 2x kamera, Android 4.1

nekako su se ova dva isfiltrirala sama od sebe, velika dijagonala kod obojice, reza jaca kod Sine, baterija kod Ramosa, hardver (pretpostavljam, ako dobro citam) kod Sine, 3G bi isao kod Sine preko USB-a (koliko vidim po opisu, iako nije net primaran)........ jedino sto ne vidim da li Sina podrzava FLV, a to bi mi igralo povecu ulogu. kod Ramosa pise da vrti i njega . i ok, Sina ima 24 mjeseca, Ramos 12 mjeseci garancije, pobjednik je jasan.

prakticki, najvise me zanima kakvi su ekrani na oba tableta. logikom kada vidim IPS i multitouch kod Sine bi trebao on biti definitivno bolji, ili grijesim?

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 31.03.2013. u 08:54.
Burko je offline   Reply With Quote