View Single Post
Staro 30.03.2013., 18:46   #491
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Igraca koji igraju mod, da. Prilicno je jasno da rocket na privatne hiveove gleda kao na nuzno zlo. Ukoliko nova arhitektura bude uspjesna po pitanju minimiziranja cheatera, privatni hiveovi ce nedostajati samo onima koji zele igrat sa milijun vozila i 47 baraka na mapi. Naravno, wallhack, aimbot, esp cheatera ce biti k'o u prici ali opet, ima ih i sada i na privatnim hiveovima.

A za mehaniku gradnje, sumnjam da je pod Mad Max stil customizacije vozila rocket mislio da ces moci napraviti auto iz nicega prakticki Sigurno ne bude po tisucu vozila na serverima.
Ja uopće ne sumnjam da će nova arhitektura servera biti uspješna u eliminaciji cheatera, ipak će server odlučivati što se može a što ne, i tu nema problema, OK na stranu client side cheatovi to se vjerovatno nikad neće iskorijeniti ali bar neće biti mass teleporta, gangam skakanja, izvlačenja sidearma i pucanja u glavu itd...

No privetni hiveovi su davno prestali biti mjesto gdje će igrači pokušati pobječi od cheatera, a postali su nešto puno više. Ubacivanje drugih oružja, bolji balans, bolji nadzor itd.

A što se tiće mehanike gradnje, nikad neznaš, vidiš da ni oni sami ne znaju što žele i kako će biti, a ako teže nekom zombie simulatoru, mislim da možemo komotno očekivati i slaganje auta...

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Uzeo sam AO, skidam dayz, i idem igrati .
Sretno

Očekuj sate i dane frustracija dok se ne navikneš na engine, na mapu, pa dok pogineš i izgubiš sve zbog glitcha.

Ali kad to savladaš, čeka te iskustvo kako nikad nisi doživio u igri.
Adrenalin kad počne strujati po venama, srce u grlu i tuče 150/min...