View Single Post
Staro 30.03.2013., 18:24   #1920
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
AMX 50B vs. T57 Heavy

O grindu Francuza: krenuo sam put heavy linije, ali već se dvoumim, ne zbog toga što mi nisu zabavni, daleko od toga, nego zbog završnog Tier 10 tenka.

Što više istražujem dilemu AMX 50B ili T57 Heavy (oba heavy tenkovi sa autoloaderom), sve mi više to istraživanje ide na stranu T57 Heavija. Sporiji je i manje agilniji od AMXa, ali:

1.) ima brži reload,
2.) puno bolji oklop koji bounca malo, ali opet više nego AMXov
3.) izvrstan gun depresion ( -8) nasuprot AMX 50B koji u biti i NEMA gun depresion,
4.) AMX 50B je omiljena meta artiljerije jer prima PUNI damage artiljerijske granate,
5.) T57 ima manju siluetu i predstavlja manju metu
6.) a kada god u igri postavim pitanje AMX 50B vs. T57 Heavy, gotovo uvijek je odgovor T57,

Što će biti nakon predviđenog nerfa za T57, ne znam.

Sve su to faktori zbog kojih polako ali sigurno gubim povjerenje u Francusku heavy liniju, a pažnja mi sve više ide ka T57 heaviju.

Bez obzira na sve ovo, dosadašnji grind francuskih heavija neću odbaciti, niti prekinuti, jer mi je žao truda, a i veselim se svom prvom autoloaderu. Ali, na prvom pojeftinjenju slotova ću sa ušteđenih 150 golda kupiti novi slot, i krenuti put T57 heavija, u to sam siguran.

TL DR: Htio sam tenka sa autoloaderom, a da sam sve ove detalje bolje istražio prije početka grinda, išao bi odmah prema T57 Heavy, a ne prema AMX 50B!

Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 30.03.2013. u 21:14.
Vragoder je offline   Reply With Quote