View Single Post
Staro 30.03.2013., 13:37   #31483
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
What Sile said . Samo me zanima gdje Torque pakira tu težinu jer frejm je 3200-3300 sa shockom običnim (Fox-om, ne CCDB-om).

Cube Stereo (pa čak i 650B) realno je ono čemu težim - bajk sa 160mm hoda sa 12,5kg težine, agresivna geometrija kakvu želim, ali cijena je 3500€ minimalno. Fritzz ima stražnji coil shock. Vozio sam po Krku 60km gdje sam u jednom trenutku prestao uživati na bajku i pedaliranje mi je postala tlaka i živciranje. To ne želim više doživiti, tako da air shock all the way .

Range je super, ali me u MP ne doživljavaju. Reign je skup + old skul geo + dijelovi loši. ReignX mi je draži, ali je Process jeftiniji 2000kn i bolji u svemu (geo i dijelovi).
Lovro, novi Enduro je po pričama sredio ono što ga je do sada mučilo - pedaliranje uzbrdo gdje je više u hodu (a ne u sredini) i bolje općenito pedalira, a kažu da na spustu nije izgubio ni trunke moći . I lagan je naprema ostalima, ali oprema loša. Ne želim polovno ovaj puta. Do sada sam slagao sve, to mi više nije u interesu.

Sva sreća pa je koma vrijeme. Imam all the time in the world da searcham. Čak sam uspio složiti i Kona Process DL tako da kupim sve ostalo za 1000kn više nego npr. Canyon ili YT Ind. Ovako nešto da izgleda i bio bih presretan - link na foto

Da ne velim da svaki tjedan na pivi sa BK NN prođemo ispočetka do kraja cijelu ponudu. Timski se vozi, timski se bira i bajk