View Single Post
Staro 30.03.2013., 12:14   #117
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Šta je ovo za glup kraj u ovoj igri?! Od 2007. godine, kroz 5 nastavaka (i dodatne filmiće) pričaju Desmondovu priču, kako je on poseban, kako jedini može zaustaviti katastrofu koja će uništiti ovaj svijet, putem njega vraćamo se stotine i stotine godina unazad da proživimo priču njegovih predaka i bacamo se u vječnu potragu jabuke, sve vodi ka nekoj velikoj završnici... i onda ovo... ovo smeće od zaključka Desmondove priče. A što je razlog tome? Hrpa novih nastavaka. Tim retardiranim krajem dali su si prostora za štancanje tonu novih AC nastavaka.

Što se samog AC3 tiče, igra je za mene podbacila. Nije to to više. Priča ne drži vodu jednostavno, sve djeluje isforsirano. I užasno mi smetaju manji detalji koje su izbacili; nema više 2 načina trčanja (prije je bilo normalno i sprint), ne možeš rušit ljude niti past ako se zaletiš u njih, nema više onog živosti na ulicama, interakcije, ničeg, sve je prividno, [tu ubacite tonu drugih stvari]. Igru su prepojednostavili.

I ovaj DLC, užas, 10$ po epizodi, 30 sveukupno. Za što? Za nekakav spin off, za nešto štu su razdijelili na 3 dijela (3!!!), za glupu priču i način prezentacije.
xGAME je offline   Reply With Quote