View Single Post
Staro 30.03.2013., 03:19   #188
Brc
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Brc Pregled postova
Prosli utorak sam narucio monitor ,rok isporuke 4-6 dana. Zvao sam ih prosli tjedan 3 puta, prvo je bila prica 4-6 dana, onda prek kraj tjedna su rekli da dolazi tek ovu srijedu (8 dan) kod njih, kod mene u cetvrtak, ovaj tjedan sam ih zvao dva puta, oba dva puta su promjenili termin da k meni dolazi u petak. U četvrtak navecer mi stiže mail da si izaberem vrijeme isporuke za ponedjeljak. Nazivam ih i kažu da je greška da ce biti sigurno u petak kod mene. Danas napokon stiglo, samo nažalost bez računa i garancije. Nazvao ih i obecali poslati poštom.

Da rezimiram, rok isporuke 4-6 dana, stiglo nakon 10 dana bez računa i garancije.
Znaci isti dan (cetvrtak) sam ih nazval i ispricali su se zbog računa i garancije, rekli da ce poslati. Zovem u petak i pitam sta je s tim, tip tvrdi da je poslao to jutro postom.

Jucer nakon sto je proslo 7 dana sam slucajno bio u Zgu i svratim ja do njih. Tip mi tvrdi da je sigurno poslano ali da ne zna zasto nije doslo, ja inzistiram da mi na licu mjesta izda novi račun i ispuni jamstveni list. Na pola ispunjavanja jamstvenog lista dode mu kolega i kaze "aha to je taj monitor, nemoj to ni ispunjavati evo ti t na stolu kuverta, sve je unutra" I tako ja dobio kovertu koju su "poslali" i unutra sve uredno ispunjeno

Da rezimiram: nisu poslali račun i garanciju, onda su zasebno "poslali" i lagali o tome, na kraju sam si sam pokupio, thumbs down