Citiraj:
Autor jopis
Ne trkeljaj sad i ti.
Ništa mu drugo ne treba?
Gašenje AKTIVNIH aplikacija čim se ugasi ekran, to ne treba popraviti?
Multitasking ne postoji ni u jednom obliku, to ne treba riješiti?
Random povećavanje famoznog 'other' foldera, to ne treba riješiti?
Nemogućnost, tj nepostojanje aplikacija za osnovnu svakodnevnu upotrebu smartphone-a.
Nedolaženje notificationa za neke appove, kašnjenje notificationa za neke appove.
Neupdateanje (totalno) appova od strane velikih firmi (npr viber), te ostajanje u beti.
Neimplementiranje osnovnih funkcija appova koje te funkcije najnormalnije imaju na svim ostalim platformama (voice call u viberu).
Banalnost, kao što je nemogućnost postavljanja fakin' wallpapera na mainscreen.
Banalnost2 da ne možeš stavit tileove u boju koju ti želiš nego te njihove jadne predefinirane.
Banalnost3 da ne možeš tileove resizeat kako tebi paše, nego mora biti ili maltene preko pol ekrana, ili mini da je obavijest u tileu gotovo beskorisna.
Žderanje baterije ko na androidu nakon zadnjeg update-a, priznali su da postoji, i da je fix u pripremi -.-
Itd, itd, da ne nabrajam po ne znam koji put jedne te iste gluparije wp8-ice.
Ne znam samo što ti je tako ugodno na ovom cirkusu od os-a, a kamoli da ga uspoređuješ sa meego-m....
|
Neke stvari koje si naveo, plus jos dosta drugih ce biti ispravljenje u firmware updateovima za Nokie, te u GDR2 updateu koji bi navodno trebao doci prije ili pocetkom ljeta.
Konkretno u firmware updateu koji se poceo att korisnicima lumie 920 isporucivati popravljen(donekle) je other storage problem, proximity sensor problem, kamera poboljsana, vibracija stisana i sl. uz jos neke nepoznate stability i pefromance fixeve.
Koliko ja vidim Nokia dosta radi na ispravljanju svega sto je u njihovoj moci i zato mi se kao proizvodjac svidjaju. Svako malo neki exclusive app ili neki update, cak i na mojoj Lumiji 900 ove godine 3 update sam dobijo i hrpu kojekakvih appova besplatno ili po snizenim cijenama. Na zalost za neke stvari je Microsoft odgovoran i to je problem jer ne vidim da su oni svijesni svih problema koje njihov OS ima. Mislim da bi umjesto kojekakvih novih featurea trebali poraditi na ispravljanju i peglanju OS-a. Samo tako ce se rijesiti kojekakve glupe banalnosti koje donekle koce ovaj sustav. Ipak vjerujem da ce se s vremenom to popraviti.
P.s. danas sam opet dan proveo sa Lumiom 920 i mob je stvarno perverzno dobar.