View Single Post
Staro 28.03.2013., 15:10   #1880
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
pa kak covjece. pogle ja 22/22 pen.
cim mi je malo bolji team ne radim ispod 3-4k dmg
probijam sve, furam 8 golda za svaki slucaj ak naleti misonja il nekaj ne znam ni sam.
to je to, sto ljudi sto cudi

ma nemam pojma, mozda jer uopce nisam bio zagrizen da igram s njim, mozda me mm nije volio, pojma nemam, mozda jer sam paralelno fural coquerera koji mi je bio brutalan pa sam se uvjerio da je ovo govno, neznam... nekad neki tenk ne lezi i mozes se derat kolko hoces. uglavnom t57 mi je najdraza desetka trenutno u garazi, a vjeruj dva dana sam gledal jel da ju kupim il da samo ostavim istrazeno, srecom nisam se zaje sve prolazi, 1400-1700 po punjenju stete ovisi kak upadne.. ak imas 3k stete nije ti dobro pa si lose odigral il su te opako uzeli na zub i ubili te ko zeca odmah na pocetku.

sad sam malo u besparici, a treba kupit novih tenkova pa uglavnom navecer rokam t8 premiume u platoonu od tri covjeka, definitivno najbolji nacin zarade... otkrio sam mediume i ne fermam vise bas hevije, bar ne za istrazivanje, trenutno sam na pragu t54, kinezi kolko vidim po igri su brutalni ako ih vozi imalo normalan lik pa sam lagano poceo i njih ( ono samo bonuse), i plan je jos svabe krenut... malo me hebe m40/43 jer ga planiram zavrsit prije patcha pa me koci u razvoju ostalog.

btw jel bi sad trebali doc, tj pomaknut, artije u tier 10?