Citiraj:
Autor Old Iggy
Takve stvari se rade odmah pri predaji robe. Ako onda nije zabilježeno, stvar je jasna.
|
Čemu je onda korist od fotografiranja ?
Mislim , jasno mi je zbog čega to rade.
Kao što rekoh , reklamacije ne zaprima robot več čovjek i da bi se smanjila odgovornost osobe ili eliminirao faktor ljudske pogreške , napravi se fotografija.
Da zaštite sebe te da imaju potvrdu za kupca. A to je ono što me muči.
Inače , kako nakon tjedan dana nisam dobio odgovora opet sam zvrcnuo servis. Nisam ja ta vrsta osobe za nekome nešto iza leđa.
Znam da sam malo u ku*cu jer od toga nikakve koristi.
U jednom prijašnjem slučaju sam natipkao dopis po uputi inspektora te to išao ručno uručiti čovjeku da potpiše . Potegnulo se puno teških riječi , a čovjek samo što mi nije pljunuo u facu i na krayju sam otišao bez potvrde / potpisa o primitku :-/
Ipak , jednostavno se ne osječam ugodno. s tim da mi je prva reaklcija dopis. Uglavnom zvrcnem servis , objasnim kako sam do sada bio zadovoljan s njihovom trgovinom te načinom riješavanja reklamacija te pitam za razlog odbijenosti ove ali žena ništa ne zna jer joj ne piše.
Nakon toga kažem da im nebi trebao biti problem da dobijem potvrdu da sam donjeo oštečenu ploču jer imaju fotografiju iste koju je napravio čovjek pri preuzimanju. Zamolim opet tu fotografiju u roku par dana inače ču je zatražiti službenim putem a svi znamo gdje to vodi...Rezgovor završen s obečanjem da ču dobiti fotografiju.
Nakon tjedna dana ništa.
Ja nakucam taj dopis , uključim dio zakona što je naveo ShanTech i sad se čeka ...javim što ispadne od svega.
Citiraj:
Autor Luce
Zanima me dali je netko imao situacija sa "novim" HGspotom tj. da su uvažili garanciju na uredjaj koji je bio kupit u starom.
|
Ja sam imao jednu takvu situaciju ...u biti
najgoru moguču.
Nastojim to ostaviti iza sebe ... čak nisam ni dovršio ovdje t priču jer kad krenem razmišljati istinski me strah me da ne odem kupit pištolj i spičim po dva metka u cicvaru onoj dvojici bezobraznih debila iz trgovine.
Znam da oni samo tamo rade ali to su takva govna od ljudi da čovjek ne može vjerovati ako nije prošao to što sam ja prošao. Upravo zbog toga bi ih radije kasapio skalperom ili ih pilao s ubodnom ali bi to bilo previše otpora a ja nisam fizički jaka osoba pa se metak čini lakši....serviser bi prošao nešto bolje ali kad se malo zanesem mislim da ni on nebi izvukao živu glavu.
Sva sreča što me nisu dali u vojsku
Uglavnom to nastranu...
sitacija se riješila nakon nekih pola godine tako da je ovlašteni servis riješio garanciju. A riješio ju je po svojoj interpretaciji.
Iako je proizvodač imao u punudi sličan uređaj identične vrijednosti / cijene kao i onaj koji je reklamiran , to nije bila opcija.
Servis je uračunao nekakvu amortizaciju vrijednosti te su ponudili isplatu od 200 eura ili zamjenu s uređajem drugog tipa vrijednosti od neke 4ipo tkn...
što je skoro polovica onog što je bilo na računu.