Citiraj:
Autor scp
BF3 je izasao u 11. mj, igrao sam ga do 5. mj iduce godine s ekipom s foruma. Ne vidim kakve to veze ima? Ne zelim uopce ulazit u daljnju prepirku, a odigrao bih japanski AC zato sto obozavam japansku kulturu, a i apsolutna promjena okruženja bi bilo dobro osvježenje za ovaj serijal. Šta ti tu nije jasno?
Smijesno mi je kako se osjecas duboko povrijedjenim jer sam ti rekao da je Assassins Creed isprana igra koja nikakvih novotarija nije uvela od dvojke, a svi i dalje kupuju jednu te istu igru za masne pare.
I jos jednom, online igranje i single player igranje nisu 2 usporedive stavke. Ako ti smatras da jesu onda ocito nisi dovoljno dugo igrao nesto online uz razgovor i taktiku s prijateljima.
Za kraj, i dalje smatram da je ova kapetan kuka odluka smijesna i nece nista novo uvesti u serijal. Jedino sto bi mene kao osobu koja je odigrala prve 2 igre i uzivala u njima vratilo da zaigram je potpuni zaokret i prelazak na nesto odvojeno od standardne price. Mislim koliko ovaj lik moze imat predaka koji su dijelili iste fizicke i mentalne sposobnosti da se penju po zgradama i masovno kolju ljude? Da ne spominjem da svi izgledaju isto.
Sori sto ocekujem od developera da naprave nesto novo i inovativno i ne bacam pare na nove skinove za Assassins Creed 2.
Toliko od mene.
|
nemoraš odmah okretat raspravu na osoban nivo, niti se osijećam povrijeđenim, niti pokušavam tebe uvrijediti
pobogu, ipak je ovo forum, vodimo jednostavno raspravu, tebi igra/e ne valjaju, meni su neke bolje neke lošije
što se tiče usporedbe sa BF3 pokušavam ti objasniti odgovor na tvoje pitanje
Citiraj:
Zbilja ljudi, kako vam se više da?
|
eto, zbog toga, i nemoj opet počinjat sa online igranjem, bez brige, imam dovoljno sati online igranja, čak štoviše bio i na nekoliko turnira (možda ne BF3, ali nije ni bitno), tak da o taktiziranju i takvim stvarima nemoj niti počinjati, dok igraš jednu te istu igru iz dana u dan 6 mjeseci, kak ti to ne dojadi više ?
Apsolutna promjena igre ? Pa bokte, ako prelazak iz renesansne europe u američki revolucionarni rat ne zoveš apsolutna promjena, onda ne znaš ništa o povijesti, ili jednostavno trollaš
dalje, kao što i rekoh na počeku posta, ne osijećam se ni najmanje uvrijeđenim tvojim postovima, ne vidim niti zašto bi mislio da se osijećam uvrijeđenim
a sad baš da developeri nisu uveli ništa novog od dvojke, očito si dvojku zadnju i igrao, pa sad samo tu pišeš, a da nisi niti probao druge igre, ili ti ga pljuješ igru bez da si je i probao, ACIII naspram dvojke ima novosti oho-ho, bar je tam netko tko je stalno igrao dvojku bio izgubljen
mislim to i je novo, to što se tebi taj vremenski period ili područje zbivanja ne sviđa je druga strana medalje, kao što rekoh, ako prelazak od 250-300 godina i drugi kontinent nije nešto novo uvedeno u serijal, onda ne znam šta jest
što se tiče ovog sa precima, bokte, pa ipak je ovo samo igra
kol'ko tebe puta netko mora napucat u BFu da krepaš ?
idi u vojsku pravu, mislim da će ti tam bit dosta jedan metak, nitko nije niti rekao da bi ova igra trebala biti realna