Citiraj:
Autor panda505
što mi je najviše apsurdno, pitaš kak nam (sebe ubrajam u ljude kojima je AC serijal baš odličan) ne dojadi, ove one, a onda kažeš da ga stave u japan da bi i ti igrao  k'o tu koga 
|
BF3 je izasao u 11. mj, igrao sam ga do 5. mj iduce godine s ekipom s foruma. Ne vidim kakve to veze ima? Ne zelim uopce ulazit u daljnju prepirku, a odigrao bih japanski AC zato sto obozavam japansku kulturu, a i apsolutna promjena okruženja bi bilo dobro osvježenje za ovaj serijal. Šta ti tu nije jasno?
Smijesno mi je kako se osjecas duboko povrijedjenim jer sam ti rekao da je Assassins Creed isprana igra koja nikakvih novotarija nije uvela od dvojke, a svi i dalje kupuju jednu te istu igru za masne pare.
I jos jednom, online igranje i single player igranje nisu 2 usporedive stavke. Ako ti smatras da jesu onda ocito nisi dovoljno dugo igrao nesto online uz razgovor i taktiku s prijateljima.
Za kraj, i dalje smatram da je ova kapetan kuka odluka smijesna i nece nista novo uvesti u serijal. Jedino sto bi mene kao osobu koja je odigrala prve 2 igre i uzivala u njima vratilo da zaigram je potpuni zaokret i prelazak na nesto odvojeno od standardne price. Mislim koliko ovaj lik moze imat predaka koji su dijelili iste fizicke i mentalne sposobnosti da se penju po zgradama i masovno kolju ljude? Da ne spominjem da svi izgledaju isto.
Sori sto ocekujem od developera da naprave nesto novo i inovativno i ne bacam pare na nove skinove za Assassins Creed 2.
Toliko od mene.