View Single Post
Staro 27.03.2013., 14:26   #1902
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
Daj molim te potvrdi ovo dali si dobro napisao jer mi zvuci kao naucna fantastika.
Ako je istina mjenjam odmah s2 za nexusa s
Provjereno drži, naravno, ne igram igrice i te stvari, i ne surfam preko dana nego ga koristim isključivo u svrhe posla, dakle pozivi, nešto poruka i oko 20-ak primljenih mailova. Poruke idu što sms što what's app-om, ali u principu 10-20 poruka, 20-30 poziva, u prosjeku 20-ak mailova koje moram pročitat i odgovoriti sa potvrdnom porukom.
U surfanju preko ugrađenog browsera troši dosta ako se koristi flash, ali opet bez problema 1 dan izdrži i sa surfanjem, navečer kad ga idem puniti ostane od 30-45% baterije.
A čuj, S2 ima puno moćniji procesor i grafiku, veći ekran itd, i normalno je da vuče više struje.
Npr svi su govorili da im na Sonicu baterija drži dva dana, meni sa gorenavedenim režimom to nije mogla, na kraju dana bi mi ostalo oko 40% baterije, dok sa Nexusom bude 55-65%...

Naravno, da nadodam, to niu pozivi u trajanju pola sata i slično, nego u trajanju 1-3 minute koliko je dispečeru potrebno da mi pročita naloge i adrese za prikup.

Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 27.03.2013. u 14:37.
D-I-A-B-L-O je offline   Reply With Quote