View Single Post
Staro 27.03.2013., 13:45   #918
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
Znam da ste se ohladili od Lumie 920 ali eto jedna dobra domaća recenzija

http://nokiamob.me/2013/03/26/recenz...kia-lumia-920/
Citiraj:
Razina radne memorije od 1 GB je sasvim dovoljna za pokretanje najzahtjevnijih aplikacija i igara, a ujedno jako dobro obavlja poslove istovremenog pokretanja do 8 aplikacija u pozadini čiji je pozadinski rad sada znatno poboljšan u odnosu na prethodnu verziju os-a.
Samo da opišem odličan multitasking:
Otvorim internet explorer, forum.pcekspert.com i pogledam nove postove.
Ovih par šta me zanimaju, pootvaram u novim tabovima u backgroundu i naivan, poučen symbianom i androidom, odem na whatsapp pročitati poruke, pretpostavljajući da će se loadati stranice u međuvremenu na mom tužnom EDGEu.
Otvorim IE opet, stranice se nisu ni počele loadati, jer, glup li sam, ne gledam u nju dok se loada, pa se valjda mob naljuti i neće loada. Nemam drugog objašnjenja budući da je "pozadinski rad sada znatno poboljšan".

Ili skidam mape za gps navigaciju (220 mb) i taman, dok se skida, dođe mi poruka, koju odem pročitati. Nakon šta sam je pročita i ugasija mob, idem viditi postotak downloada.
Tamo me dočeka "Thank you for visiting, could you please press the download button again so that I can continue with my download" izgled forme. Jebote poboljšani pozadinski rad.

I nek mi netko objasni koji im je k* "Resuming"? Još jedan odličan feature pozadinskog rada?
Brže mi loada aplikaciju ispočetka nego mi je resume-a. Mislim, pa to je firma koja ima windows mobile iza sebe, 8 OS-ova iza sebe...?
Pa može li to jadnije izgledati?

Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 27.03.2013. u 13:52. Razlog: Jadna im kesa, šteta symbiana
Ivo_Strojnica je offline