dobio nove Elixir CR
- Elixir 3 - 2 kvara u 2 mjeseca (1x prednja, 1x zadnja) ---> popravljene i prodane (pod garom)
- SLX M666 - 1 kvar u 13 mjeseci (1x prednja) ---> nova M675 u dolasku
Zadnja stigne jos krepat jer je pod garom do kraja godine, frisko stavljen 5. par pakni na njih.
Statisticki gledano Avid se kod mene kvari svaki drugi mjesec, oliti >6X vise u odnosu na Shimano.
Cim istekne garancija kupujem novi set kocnica, necu riskirati  (Shimano naravno).
[edit]
Ovaj vikend sam malo sjeo na Lovrixovog Epica, biciklic je super, ali iznenadile su me nove deorke koliko imaju snage - za pare koliko kostaju jednostavno nemaju premca. S adekvatnim rotorima mogu posluziti za ozbiljnu voznju cak i teskasa kao sto sam ja.
Slijedece sezone idu na mog 29era 100% -->
Ja sam izgleda majstor za dotuci kocnice.
Moja SLXica je ~13 mjeseci radila odlicno, apsolutno nikakvih problema, i onda je u 2 voznje otpirilia (nesto s rucicom, master cilindar i/ili brtva)
Zato ce sad doci nova M675
Bas sam si malo razmisljao o kocnicama, jedine kocnice koje se kod mene nisu pokvarile su stare XTejke (M775), i to samo zato jer je bajk ukraden s prakticno novim kocnicama (10ak voznji). Bas me zanima koliko bi te izdrzale
Povijest kvarova bi isao ovako nekako :
- Elixir 5 - 4 kvara u 10mjeseci (2x prednja, 2x zadnja) ---> dobio nove Elixir CR
- Elixir 3 - 2 kvara u 2 mjeseca (1x prednja, 1x zadnja) ---> popravljene i prodane (pod garom)
- SLX M666 - 1 kvar u 13 mjeseci (1x prednja) ---> nova M675 u dolasku
Zadnja stigne jos krepat jer je pod garom do kraja godine, frisko stavljen 5. par pakni na njih.
Statisticki gledano Avid se kod mene kvari svaki drugi mjesec, oliti >6X vise u odnosu na Shimano.
Cim istekne garancija kupujem novi set kocnica, necu riskirati  (Shimano naravno).
[edit]
Ovaj vikend sam malo sjeo na Lovrixovog Epica, biciklic je super, ali iznenadile su me nove deorke koliko imaju snage - za pare koliko kostaju jednostavno nemaju premca. S adekvatnim rotorima mogu posluziti za ozbiljnu voznju cak i teskasa kao sto sam ja.
Slijedece sezone idu na mog 29era 100%
Zadnje izmijenjeno od: Nik. 27.03.2013. u 13:39.
|