View Single Post
Staro 27.03.2013., 08:30   #5269
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor boy005 Pregled postova
oneX nevrijedi 800kn vise...

imao sam 4X i mogu reci da je mob bomboncic...

mana je jedino sto je LG i brzo gubi na vrijednosti, ako ga mislis prodavat i sto mu je dizajn "standard"...inace po specifikacijama je uz bok najboljima...
Vidi, ja uglavnom svake 2 godine kupujem novi mob. Zadnji mob je HTC Desire i kupio sam ga još prije ovog bezobraznog poskupljenja mobitela. Sad tražim mob kojeg neće vrijeme pregaziti tako brzo kako je pregazilo Desire A što se vrijednosti i prodaje tiče, ja mobitele ne prodajem budući su mi vrlo očuvani (Desire je od nultog dana sa Screen protectorom i u tvrdom gumenom kućištu i stanje mu je kao da je sada iz dućana izašao) već ih ostavim doma.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Baci oko tu na forumu, na zadnje dvije strane imaš osvrt.
Fala. Čak nije ni tih 800kn problem, ali nekako se grozim mobitela kojem ne mogu do baterije i koji je ovisan samo o unutrašnjoj memoriji (korištenje micro SD kartica). Tu me HOX odbija, a LG privlači. A po samim sirovim specifikacijama, razlike između ta 2 moba baš i nema, osim što sami pojam HTC budi e-ekercije, a LG je valjda ljudima e-cockblock. A budući ne patim na marke i ono "ko bu mi kaj rekal u birtiji kakav to mob imam", ovaj LG mi je za sada vrlo ozbiljan kandidat, iako imam još nekoliko opcija za neke polovne mobove. Čak sam ozbiljno i razmatrao o kinezima tipa iOcean X7, Jiayu G4, ali za tih parsto kuna manje imam kinesku kvalitetu, 1 godinu garancije u Kini i nikakav afte-sale support
Brko je offline