Citiraj:
Autor boy005
oneX nevrijedi 800kn vise...
imao sam 4X i mogu reci da je mob bomboncic...
mana je jedino sto je LG i brzo gubi na vrijednosti, ako ga mislis prodavat i sto mu je dizajn "standard"...inace po specifikacijama je uz bok najboljima...
|
Vidi, ja uglavnom svake 2 godine kupujem novi mob. Zadnji mob je HTC Desire i kupio sam ga još prije ovog bezobraznog poskupljenja mobitela. Sad tražim mob kojeg neće vrijeme pregaziti tako brzo kako je pregazilo Desire

A što se vrijednosti i prodaje tiče, ja mobitele ne prodajem budući su mi vrlo očuvani (Desire je od nultog dana sa Screen protectorom i u tvrdom gumenom kućištu i stanje mu je kao da je sada iz dućana izašao) već ih ostavim doma.
Citiraj:
Autor fanATIk
Baci oko tu na forumu, na zadnje dvije strane imaš osvrt.
|
Fala. Čak nije ni tih 800kn problem, ali nekako se grozim mobitela kojem ne mogu do baterije i koji je ovisan samo o unutrašnjoj memoriji (korištenje micro SD kartica). Tu me HOX odbija, a LG privlači. A po samim sirovim specifikacijama, razlike između ta 2 moba baš i nema, osim što sami pojam HTC budi e-ekercije, a LG je valjda ljudima e-cockblock.

A budući ne patim na marke i ono "ko bu mi kaj rekal u birtiji kakav to mob imam", ovaj LG mi je za sada vrlo ozbiljan kandidat, iako imam još nekoliko opcija za neke polovne mobove. Čak sam ozbiljno i razmatrao o kinezima tipa iOcean X7, Jiayu G4, ali za tih parsto kuna manje imam kinesku kvalitetu, 1 godinu garancije u Kini i nikakav afte-sale support