@Gorana -) evo kolega je maltene dao već cijeli odgvor na tvoje pitanje a ja ću se samo malo nadovezati..Neće se sa biosom ništa dogoditi značajnije osim što će se vratiti sve na defalut..s obzirom da si kupila novi komp i nisi vjerovatno ocala procesor..znači ništa značajno za tebe se neće promjeniti u biosu...samo podesi vrijeme i datum i eventualno uključi ahci ako nisu po defaultu upaljeni (a mislim da na tvoj asrokici jesu) postaviš butanje prvo sa dvd-a i gas..a sad samo kratko da kažem vezano za clear cmos..pročitao sam brdo postova vezano za secure erase..i svi guru testeri prepuručujo toplo clear cmos ..čini mi se da sam na jednom postu od ocz gurua pročitao da je 100%-tno čista instalacija ssd-a tek kada se napravi i taj clear cmos..ni sam nisam uhvatio potpuno svrhu toga ali pošto je većina testera to preporučila
pogovotovo onih sa ocz-a foruma vjerovatno ima neku svrhu...i eto ako se upuštaš u avanturu dizanja svježih vindoza želim ti pun uspjeh..pa eto javi nam kako je prošlo...