View Single Post
Staro 26.03.2013., 18:54   #315
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Daleko je to bilo od super, ali opet, to je bila teška utakmica iz sasvim drugog razloga. Nije trebalo očekivat da će se umirat od ljepote.

Dojam s tribine je da Strinić nema kaj tu tražiti, uprskao je samo tako dvije tri dobre situacije naprijed s isto toliko gadnih grešaka otraga. Sreća pa su Srbi preloši
Nije mi ni Pranjić rješenje za beka, bolje da ga onda igra Vida ili Šimunić, s Lovrenom na stoperu.
I za Kranjčara se slažem.

Kovačić je odigrao jako dobro obzirom na težinu utakmice i na debi. Kad se malo opustio u drugom poluvremenu par puta je dobro povukao, fali mu samo malo snage i čvrstine u duelima i može igrati stalno na toj poziciji. Modrić vrhunski, trenutno je u formi.

Baš gledam - jedan jedini gol u kvalifikacijama smo postigli kroz igru (Jelavić doma protiv Makedonije), sve ostalo prekidi ili greške protivničke obrane pod pritiskom Mandžukića i Olića, dečki stvarno igraju fantastičnu obranu i zabijaju iz malo prilika makar nisu klasični napadači.

Danas će biti teža utakmica nego protiv Srba, ali nadam se pobjedi
Belgijanci nikak da kiksaju
Evo navodno Lovren igra od prve minute - dovoljan razlog za malu uplatu na wales Koja je to prevara od igrača i vrhunska podvala Mamića Lyonu. Ne bi se cudio da upravo on bude tragičar večeras - ali valjda cu se prevarit. I Sammir kreće od prve - po meni ocekivano, mislim da je kranjcar izgubio mjesto u reprezentaciji sa ovim zadnjim nastupom. Hvala mu na svemu, odlican je tehnicar, vizionar i jedan od rijetkih kojega voli i sjever i jug
Fatal je offline