View Single Post
Staro 26.03.2013., 17:31   #1286
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor wireless_os Pregled postova
Do sada sam imao pozitivu sa Osjeckom poslovnicom. Doduse, nisam imao previse problema ali opet, kada je bilo, bilo je sve ok.

No moram se sloziti sa kolegom gore, vecinu puta kada sam ja usao u poslovnicu, atmosfera je bas takva (zasto si dosao, vidis da imamo posla) kakvom je on opisuje. Moguce i da moje osobno raspolozenje utjece na percepciju atmosfere, ali opet, nikako se ne osjecam ugodno kada tamo dodjem i moj osobni dojam je bas kao da se deckima neda odradit tih 5-10 min na mene...iako odrade posao korektno.
Sam si sebi odgovorio...jedina klasična trgovina računalnom opremom u OS i okolici...ajd' sad reci koliko si puta vidio prazan pult, eventualno ujutro radnim danom da nema nikoga da stoji u redu. Plus još dvije tel. linije. Cijela regija se slijeva tamo, kojekakvim likovi, falabogu redovit sam gost tamo, i naslušao sam se svega čekajući u redu za kasu...meni dođe da skočim iz kolone i zadavim svaku drugu osobu koja tamo promoli nos u trgovinu
Ne branim nikoga, svako ima pravo na stav, dojam...sve stoji, no da kopaju nos u praznoj radnji, i slušaju kako im tel. zvoni...nope, ne bih rekao (a ima takvih radnji/ureda...).
  Reply With Quote