Citiraj:
Autor poker
Ej domba jel si ti inače ovakav ili uzimaš neku terapiju da malo pojačaš ???
dečki u linksu u Osijeku su u pravilu pristojni i uslužni ne tvrdim da nema loših dana kod nekog od prodavača ali to su sporadični slučajevi.Inače su vrlo uslužni i imaju poprilično znanje tako da i kad mi nije nešto sasvim jasno se posavjetujem s njima i dosad nisam požalio u kupovini na njihovu preporuku ,a kupujem nešto više od 4,5 godina.
smanji malo tenzije i daj se zbroji još nisam od nikog čuo za ovakve frustracije prilikom obilaska trgovine ti si iznimka a poznajem popriličan broj kupaca koji tamo kupuju
|
a što kažeš da shvatiš da niti jedna osoba ne može biti ista kao netko

pa kad već preporučuješ te terapije možda bolje da pogledaš svoj žargon i način izražavanja pa budeš shvatio da moje tenzije i postoje radi ovakvih divnih ljudi kao što si ti

ako nemožeš podnijeti moje mišljenje ili stav prema nekome općenito evo sad da te malo naučim nekim stvarima u životu da si bezveze ne plaćaš terapije samo zato što jedna osoba ima jedno mišljenje o nečemu ne znači da je upravu ili u krivu..ja ti prepričavam kako je meni bilo i niti me znaš niti znaš što je bilo...inače osobe koje neidu na terapije bih kulturno pitale o čemu se radi a ne odmah išli prepisivati terapije...tako da hvala na odgovoru i ako znaš nekog za dobru terapiju javi mi na pm