evo da se i ja pohvali kako sam nedavno uzeo tigar II tenk i nisam odmah nadogradio kupolu jer nisam imao love grindam ja i grindam jer sam bio njok i nisam se posavjetovao s kolegama što prvo da nadogradim isad kad sam stavio novu kupolu bome veliki pomak kad me vide tier 8 i 9 tenkovi lagano rikverc,poboljšala se preciznost topa za cca 20-30 % po mojoj procjeni.
igram ja jučer bez premiuma ina wot2 serveru i dobijamo li dobijamo kad odem zapalit pljugicu i pogledam ,a ono 19 pobjeda u nizu fali mi samo 1 za medalju .I krenem igrat kad ono pukne internet veza s serverom i dok sam se ponovo ulogirao i pokrenuo igru ubiše me ko zeca !!!!
ŠMRC ŠMRC ovo se rijetko dogodi toliki niz pobjeda i da primjetio sam da na wot2 serveru igraju slabiji igrači ili griješim ?
ovaj tigar II je jeben tenk ,tenk a u stvari je tenk destroyer s tim topom i žao mi je što sam prodao tigar (obični ne onaj P) tenk super tenkić rijetko si na gubitku i bez premium računa. probao sa oba tigar tenka i meni osobno bolje leži ovaj obični koji je u liniji prema tigar II tenku
čim skupim lovu oma kupujem ga nazad