Zanima me dali je netko imao situacija sa "novim" HGspotom tj. da su uvažili garanciju na uredjaj koji je bio kupit u starom.
Iz moje situacije sve mi se cini da je HGspot krenuo stopama vecini poznatom slucaju Vemil.
Naime 8.8.2009. u poslovnici SB kupim 3x2gb Viper patriot 1600mhz cl8,platio 1400kn i te sam pare dao vecinom radi te 10godisnje garancije koju su davali.
Bio sam stvarno zadovoljan njima,te nakon godinu dana u poslovnici u Vinkovcima kupim joj jedan komplet (3x2gb).Pošto mi na plloci bila 4 utora 2 keksa sam prodao bio frendu,da mi džabe nestoje.
Prije sad par mjeseci rikne mi jedna pločica (bas ta koja mi je ostala iz Vinovaca) izbaciva greske na memtestu i mrzne racunalo.Probam zvati SB da vidim dali mogu tamo odnesti da nemoram skroz do Vinkovaca ono nista.
Odem na net na njihovu stranicu vidim da nema vise poslovnice u SB samo vinkovci,zagreb i jos negdje...nebitno..
Nazovem ja Vinkovce,odma meni frajer kaze HGspot izvolite...i sad ja njemu sve objasnim,kad od meni:Mi neodgovramao za te rame,to niste kupili kod nas,nego u bivsem HGspotu koji je u stecaju" reko

kako nije isti koristite iste poslovnice,isti telefonski broj,istu web adresu,isto ***eno ime firme. Nakon nekog vremena kaze mi da nazovem ZG i vidim s njima,tamo njih sam oet morao mjesec dana gnjavit da bi dobio nekaki odgovor,tj poslali me da kontaktiram stecajnog upravitelja "starog" hgspota koji me opet salje firmi "sensoplus" koja je navedena u jamstvenom listu.
I onda opet kad sam nazvao sad taj "sensoplus" frajer mi kaze i mi smo u stecaju neodgovaramo ni mi za to...

I sad gledam bacio sam 1800kn za te 4 plocice,a niko tu 10god garanciju nece da podmiri.A sad da je saljem tu jednu plocicu direktno u Viper patrot pitanje je hoceli prihvatiti i dali se uopce isplati jer sad nevrijedi ni 100 kuna