Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 25.03.2013., 15:21   #6678
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Druže, naravno da može.
Jedan od razloga je taj što mi stvarno ne trebaju toliki zvučnici za moju sobu, to su ogromni zvučnici, a oni zahtjevaju više prostora koje im ne mogu omogućiti. Vrata od sobe mi smetaju da ih više razmaknem. Sada su jedan od drugog razmaknuti manje od 2 metra, imao bih više mjesta za njih da mi vrata ne smetaju, jer su vrata odmah do desnog zvučnika (10cm), a i pojačalo mi se pregrijava kada odvrnem glazbu malo jače, pa se bojim se da nebi otišlo na vječna lovišta.
Ovih par dana kako ih slušam, obratio sam pozornost na grijanje ampa i poprilićno se grije, to mi je napomenuo i bratić. Recimo ako odvrnem mjuzu na -20dB ( dvije trečine snage )i slušam nekih sat vremena malo glasnije, amp bude vruć poprilićno, dok mi se sa 685 nikada nije toliko grijao, bio je mlak, ali ne i vruć (da li je moguće zbog bi-ampa?)
Kada odvrnem glazbu na -20dB super se čuje i poprilično je glasno, samo se bojim još kada bih spojio i 685 na stražnje i još nekakav centralni zvučnik, da bi otegnuo papcima.

Zvučnici su super i super zvuče, vjerovatno bi dali još bolji zvuk na nekom jačem stereo pojačalu, samo meni trenutno nije opcija davati još novaca za bolje pojačalo ili power amp, jer sam i ovo nategnuo.
dadosbcro je offline   Reply With Quote