Citiraj:
Autor xlr
Za SGS2!
Kao sto sam nedavno preporucio SlimBean 4.2.1, danas cu dati preporuku kernela za 4.2.2 romove s Mali v2 driverima (samo AOKP/CM JB romovi). Ovo vrijedi i za SlimBean 4.2.2 b2.x.
Oduvijek koristim Siyah i Siyah MCM kernele i pokazali su mi se najboljim omjerom performansi i potrosnje baterije. Nazalost MCM je prestao razvijati odlicnu varijantu Siyahovog kernela prilagodjenu za Mali v1 GPU drivere (JB 4.2.1 AOKP/CM romovi). Tu je svijet malo stao i zaplakao
Ali odnedavno postoji rjesenje - updejtani MCM kernel s Mali v1 driverima za 4.2.2 romove. Procitajte sto dobivate i gubite downgradeom v2 drivera na v1 u temi:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2201017
Reci cu samo da se zadnjih 10 verzija Dorimanxa po performansama ne moze usporediti s ovim kernelom i iza toga odgovorno stojim. Pauziram od fleshanja do daljnjeg 
|
Nikako ne mogu instalirati siyah MCM kernel po ovoj metodi. Pokušao sam više puta, jednostavno nakon restarta moba mi ne boota rom nego mi se samo prikaže bijeli ekran i tako stoji. Za sad sam natrag na stock SlimBean kernel