View Single Post
Staro 24.03.2013., 21:28   #477
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Google Nexus S, ili Samsung Nexus S (GT-i9020a), pomoć sa rootanjem i custom romom

Bok ekipa, znam da postoji tema samsung mobiteli, ali pošto je preogromna, jednostavno se ne mogu snaći.
Treba mi pomoć sa ovim mobom, volio bih mu probati staviti neki custom rom, jer mislim da ovaj mob ima softverskih problema sa stock romom.

Dakle, mob je kupljen u Kanadi, buraz ga je tamo koristio nekih 2 mjeseca, no nije bio zadovoljan njime, kaže da mu blackberry ima puno bolji signal po planinama.
Poslao je mob meni, a ja sam otkrio da mob nema problema sa signalom, već se događa slijedeće:
npr. 10 poziva će primiti i poslati normalno, a onda mu odjednom valjda zvučnik u slušalici zablokira. Pozovem nekoga, samog sebe na drugi mob, ili nekog drugog, i imam samo tišinu u slušalici, dok onome koga zovem normalno zvoni telefom. U slučaju i da se javi, niti ja njega čujem, niti on mene.

Problem mogu ukloniti jedino gašenjem mobitela i vađenjem baterije, samo gašenje nije dovoljno.

Zato vas molim da mi pomognete te da ne zaključavate ovu temu ili ju prebacujete u nekakvu grupnu.