View Single Post
Staro 24.03.2013., 18:12   #106
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Pa ja sam objektivan. Serem po Ferrariu, Mercedesu i Red Bullu zbog momčadskih odredbi. Nisam možda ovdje pisao zbog Ferrarija, ali ove druge dvije momčadi su zasrale gadno. Mercedes nema opravdanja, ali ne znam što je bilo u Red Bullu pa ne mogu srat baš jako . Vettel je pobijedio, a mogao je i bit drugi. Uvijek je bilo čuvanja motora i biti će, ali ne čuvaš motor kad ti je iza friški višestruki svjetski prvak. Pa neće on reč, "e'o tebi jedna pobjeda". Kad se prvenstva gube zgob bodova, nema pištanja. Tako je Kimi i postao prvak. Zbog gluposti u McLarenu, ali barem su se utrkivali. Još je bitnija stvar da je ovo druga utrka i nema se šta kome puštat sada, jer nije sad određeno tko će se natjecat za prvenstvo (dobro, u mercedesu je odlučeno ). Ne znam što bih više pametno rekao, samo znam da ja ne bi odustao toliko krugova prije kraja pa makar razbio bolid ili uništio gume pokušavajući. Ali to sam samo ja i moje mišljenje. Što se vrti u njihovim glavama, nikad ne ću znati do kraja, ali danas se vidjelo dosta što im se vrti u glavama nakon utrke.

Žao mi je Force Indije i Gumbića. Koliko je krivnja mehaničara? Ne vjerujem da je puno. Kod FIndije je vjerojatno nekakav gadan kvar, a kod gumbića bi dao otkaz "Lizalo-idiotu". Jedini posao mu je pripaziti da nitko ne ulazi u box iza ili nailazi i da vidi da su sva četiri "šarafđije" gotovi. On je pustio prije znaka da su svi gotovi i to je čisto njegova greška. Takve gluposti su se zaredale u zadnjih godinu-dvije.

Edit: Ionako svi samo broje statistiku. Tko je zapamtio koliko diskutabilnih pobjeda imaju MSC, Senna, Prost, Lauda, 3,14ke i ostali?

Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 24.03.2013. u 18:21.
D1viry je offline   Reply With Quote