Tema
:
Nova Logitechova G serija proizvoda
View Single Post
24.03.2013., 12:16
#
16
keyser_s()ze
Premium
Datum registracije: Jul 2006
Nema novog dizajna. (samo su coating s teksturom prevukli na više mjesta)
16.000.000 boja za pozadinsko osvjetljenje. (facepalm)
Programabilne tipke. (big deal, to danas svi imaju)
Utezi. (sad su već dosadni)
Laže me u oči za senzor na G500: "Gaming grade accuracy on any surface". (any surface maj es)
Noise canceling mikrofoni. (hvala lijepa, ali imam to na miku od 20 kuna)
Mikrofon se može sklopit kad se ne koristi. (OMG, predobra stvar!)
Priznajem, ajde, zanimljiv je taj G100S. Ali čemu se glupirat s tim fancy šmancy tehnologijama kad se s ebaya može pokupit nov novcat G1 1000 DPI iz Koreje za duplo manje love.
Pa recimo novi prekidači na tipkama koji imaju garanciju na 20 000 000 klikova, mogućnost mijenjanja dpi-a on the fly, barem duplo veća "perfect control speed" (zbilja neznam kako ovo prevest), tvrde barem 3 m/s (živi bili pa vidili), i ono najbitnije linearna korekcija postaje prošlost. Rekao bih da se isplati.
@Nex jesi dobio ispravnog g100 ili i tvoj divlja na 1000 dpi-a?-->
Citiraj:
Autor
Nybelung
Ovako sam ja sumirao video predstavljanje:
Nema novog dizajna. (samo su coating s teksturom prevukli na više mjesta)
16.000.000 boja za pozadinsko osvjetljenje. (facepalm)
Programabilne tipke. (big deal, to danas svi imaju)
Utezi. (sad su već dosadni)
Laže me u oči za senzor na G500: "Gaming grade accuracy on any surface". (any surface maj es)
Noise canceling mikrofoni. (hvala lijepa, ali imam to na miku od 20 kuna)
Mikrofon se može sklopit kad se ne koristi. (OMG, predobra stvar!)
Priznajem, ajde, zanimljiv je taj G100S. Ali čemu se glupirat s tim fancy šmancy tehnologijama kad se s ebaya može pokupit nov novcat G1 1000 DPI iz Koreje za duplo manje love.
Pa recimo novi prekidači na tipkama koji imaju garanciju na 20 000 000 klikova, mogućnost mijenjanja dpi-a on the fly, barem duplo veća "perfect control speed" (zbilja neznam kako ovo prevest), tvrde barem 3 m/s (živi bili pa vidili), i ono najbitnije linearna korekcija postaje prošlost. Rekao bih da se isplati.
@Nex jesi dobio ispravnog g100 ili i tvoj divlja na 1000 dpi-a?
keyser_s()ze
Vidi profil
Pronađi još poruka od keyser_s()ze
Moj komp