Citiraj:
Autor Nybelung
Koji gun koristiš? Ja nisam primjetio ništa specijalno kod njega.  Uvijek bi radije "sjedio" u M8A1 ili Hetzeru.
|
6pdr IV, nevelik dmg ali high pen+visok RoF+ jako precizan top uz mobilnost i "nevidljivost", meni najbolja kombinacija...Hetzere jedem za doručak

Šala, ofc, Hetzer me prvo mora pronaći i naciljati, a uz ovakvo ubrzanje i opremu nije nimalo lagan posao to postići. Začudi me taj camo factor u praksi, dođu mi ispred nosa i ne kuže do zadnjega trena...
Doći iza leđa Hetzeru koji te ne vidi nije nikakav problem, dok se on okrene, već je mrtav.
Tj. uglavnom dok me uoči, već ima hit-dva na kontu, detrack prva stvar koju pokušam...naravno, tu je i faktor sreće i procjene momenta, ali u pravilu, i iz nekog meni nepoznatog razloga, najžilavija za svladati mi se pokazala Matilda

Lakše i KV-a riješim nego nju, morati ću na tome poraditi.
Mali tip- ako sretnete Alecto, a imate sporiji top većega kalibra, onda obavezno HE, oklop je papir, bilo kakvo oštećenje koje ga imalo zakači u pravilu ga uspori i znači da je gotov.
Jedini spas mu je ako nosi kitove, što malo tko čini...
Iako, možda se meni sve to malo čini i boljim nego zapravo jeste, svakome leži drugi tenk, ovisi o 100stvari...a i ja sam malo podigao igru u zadnje vrijeme, malo i to doprinese dojmu.