View Single Post
Staro 23.03.2013., 19:43   #12
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor keyser_s()ze Pregled postova
A nije baš, ima nas dosta koji već jako dugo čekamo nasljednika mx300/g1 ko ozebli sunce. Pričam naravno o novom g100s, odmah uzimam tri komada...

S time da ja ne uzimam tri komada odmah... cekat cu da padne cijena. Ionako imam dozivotnu zalihu MX300, G1 i G100 primjeraka.

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Preporučene cijene:
G100S - 309kn
G400S - 459kn
G500S - 529kn
G700S - 759kn
G19S- 1519kn
G510S - 909kn

Ja sam se dobro nasmijao.
Budu li stvarno takve cijene na izlasku... bit će to zbogom Logi od Nybelunga. Mogu si slobodno te tipkovnice i miševe zabit u ono mjesto.
Pa, cijene su definitivno napuhane, pogotovo kad se uzme u obzir cijena prethodnih verzija. Ali, ako se ostvare najave o poboljsanju senzora u G100S i G400S onda to prema svemu postaju misevi po performansama u rangu Deathaddera, Zowiea AM/FK, etc, etc. A ti misevi se prodaju po slicnim cijenama. Naravno da su cijene pretjerane, ali bilo bi glupo s Logitechove strane prodavati slican proizvod po puno nizim cijenama od konkurencije.

Iako, sumnjam da ce cijene stvarno i biti takve ili da ce se dugo odrzati.

Anyway, bilo bi pametno svim fanovima starijih verzija kupiti rezervni primjerak jer ce stare verzije po starim cijenama vjerojatno ubrzo nestati iz ducana. Dati dvostruko vise love za G400S u odnosu na G400 samo zbog poboljsanih performansi na suludim DPI vrijednostima (visok DPI realno ne treba nikome) nema smisla.
nex je offline   Reply With Quote