Citiraj:
Autor dadosbcro
@Imagine
zvao sam sonus art da mi odmah šalju taj sub, jer je odlićna cijena i za polovni, ali nažalost zabuna, greškom su stavili cijenu od 1500kn, inače tom subu redovna cijena je cca. 8000 kn 
|
o yebem te živote.
Nebi nikad rekao da to dođe 8iljada kuna.
vjerovatno je 'muzikalan'
nego , zar ti več nemaš sub s kojim si zadovoljan ? Misliš da bi s ovim bio zadovoljniji jer je 8k ?

Ili si jednostavno mislio malo podebljati LFE?
Što se tiče 2.1 kompleta , ja bih zadržao amp i zvučnike.
Za neke 3 stoju više se može dobiti
Wharfedale WH-S8 sub ili
DALI Fazon SUB 1 za koje marketing kaže da ...
prvi ima novorazvijeni 8 inčni bas drajver dugog hoda za inzvaredni bas. Uz to je elegantan i kompaktan..moderna astetika i izvrsne perfomanse.
A drugi se unatoč manjem drajveru lako nosi s večim subovima te je među najkvalitetnijim ultra kompaktnim subwooferima na tržištu. Najverovatnije ima nekoliko zvjezdica u kakvim audio novinama. S njim se dobije muzikalna i prirodna reprodukcija dubokih tonova te savršeno uparivanje za sobu.
sve što čovjek može poželjeti
Ako ne postoji mopgučnos rastezanja buđeta za te 3 stoje , nema druge nego ubaciti jeftinije zvučnike ili jeftini sub. Ja bih osobno radije izabrao jeftiniji sub nego dirao zvučnike jer , kako se traže samostoječi ne vidim baš nekog izbora osim
ovoga ...
Kad smo kod jeftinijih subova tu se več može birati ...
Čač tako da ostane nešto novaca u đepu ako je potrebno.
Ako se ne dira u zvučnike može se uzeti npr.
*
Yamaha YST-SW012 za 780kn ,
Vrhunski aktivni subwoofer snage 50W, zadovoljiti će potrebe svakog korisnika. Vrhunskih je radnih značajki i lijepog, elegantnog dizajna.
*
Soni SA-W2500 za 900kn ,
100w , celularni drajver ojačan silikatima , automatsko uključivanje , magnetska oklopljenost i motional fidbek koji ispravlja izobličena i pruža besprijekoran odaziv.
*
Yamaha YST-SW030 za 1080kn ,
Opet vrhunski sub kao i prvi s 25w više snage.
*
Yamaha YST-SW216 za 1150kn ,
I ovaj je vrhunski s snagom od 100w.
*
Onkyo SKW 208 za 1415kn ,
idealan pratioc uz višekanalne zvučnike! 
S njim idu jake basovi, zapanjujuće eksplozije i nisko-frekvecijski efekti.
*
Yamaha YST-FSW150 za 1480kn ,
Ovaj je najvrhunskiji 
Vjerovatno jer je najjači.
Zadovoljava potrebe svih korisnika.
*
Yamaha YST-SW015 za 1680kn.
Ovaj nije vrhunski več obični. 
... ali pruža veliku snagu, dubinu i jasnoću.
EDIT: a ako kojim slučajem igra SH , mogu se kupiti i vrhunsko pojačalo te vrhunski zvučnici.