View Single Post
Staro 22.03.2013., 22:10   #150
bad_ri
Registered User
Moj komp

bad_ri's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
evo da i ja dam svoje iskustvo od danas s updateom na 1.0.14..... pakao!
imao sam rootan 1.0.13, a update se ponudio, a ja prihvatim...
file se downloada, krene instalacija i na pola se smrzne...... nakon što je na ekranu pola minute stajao android s greškom, telefon se rebootao i vratio na 1.0.13, ali se zaglavljivao prestigio wizard..... jedva nekako dobijem playstore i instalaciju titaniuma, koji je srećom radio jer se root nije izgubio, pa titaniumom izbrišem prestigio wizard i rebootam normalno... telefon proradi, maknem root, ali ne uspijevam instalirati 1.0.14.
titaniumom vratim backup aplikacija i postavki koji sam imao na kartici, ali budala izaberem backup koji mi je ostao od huaweia u8650, pa se telefon samo smrzavao i radio probleme. srećom, upali fora s paljenjem preko vol+ i power tipke, pa se nakon 30-ak sekundi stajanja pokvarenog androida na ekranu pojavi opcija da wipeam uređaj.... to srećom prođe kako treba i dobijem krnji 1.0.13 rom bez aplikacija i roota, ali se ne uspijeva nadograditi na 1.0.14 jer ga ne pronalazi kao ponuđeni update....
konačno večeras flashiram preko pc-a originalni 1.0.10., sad prolazi update na 1.0.13, pa idem vidjeti da li će ponuditi 1.0.14.... i ne nudi ga iz nekog razloga... ne znam gdje je sad greška.
bad_ri je offline   Reply With Quote