Tema: Crysis 3
View Single Post
Staro 22.03.2013., 19:58   #228
orbital_station
Premium
Moj komp

orbital_station's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
Odigrao igru. Mogu isto rec kao i za crysis 2. Igra nije vrijedna para. Bio sam u alphi za MP, lose napravljeno, uopce mi se nije svidilo. Prvih par dana svi igrali, mjesec dana kasnije serveri poluprazni.

SP prosao u 2 dana, jako loš. Igrao sam na najteze, kako li se zove nesto post human.
Grafika, boli glava, ne stvarno boli glava, toliko toga načrčkano neki efekti po cijeloj mapi, sve nesto titra svjećka vibrira... Trebalo mi par sati da se naviknem i da mi mozak automatski pocne filtrirat bitne stvari od nebitnih.

AI je JADAN. Onaj stealth mode citaj GOD mode, niko te nevidi ni ne cuje pa da mu se u facu isprdis.
Nakon nabave bow-a, postanes bog nad bogovima. Vecina neprijatelja skines u jednom hitu. DOBRO da imas ogranicenje na strele koje mozes nosit. 9-3-3-3. Inace bi samo iso i pucao strele ko iz mitraljeza. Iako debilno, mozes nosit ukupno 18 strela ali bitno da stanu na tebe 3 rpg-a, 2 duge cijevi i njihova municija i granate...

Uglavnom, popnes se negdje visoko, tag-as sa vizirom, sve napunis strelama, spustis se i pokupis strele. Rinse and repeat.

Ali zato bossovi, od cega su oni napravljeni... Trpi batine koje bi napravile oveći krater na mjestu gdje on stoji i ništa. Malo se strese i nastavi dalje. Previse su skriptirani bossfajtevi.

Oni upgrejdi suita su mi bezveze, imas ih par dobrih ostalo za smece. Mozes ih samo 4 odabrat, ima ih ako se ne varam 20.
A i nebitno koje odaberes kad imas bow kojeg je zeus na olimpu napravio i dao ti ga.
*spoiler*
U pocetku je lik skeptican sto se tice tog bowa, mislim da je na kraju okrenuo misljenje.
*end spoiler*

Najzanimljiviji dio igre mi je bio onaj kad su oni neki stalkeri počeli napadat. Brza govna teško sa bowom naciljas, jos je u tom dijelu neka visoka trava i nemos vidit nist. Ja sam ih saketao u armor modu. Adrenalin vrhunac.

Ako se ikad vise zazelim super odjela instalirat cu jedinicu pa uzivat

Zadnje izmijenjeno od: orbital_station. 22.03.2013. u 20:04.
orbital_station je offline   Reply With Quote