Citiraj:
Autor syss
risiver u 2.0 sistemu?
treba ti kućno kino ili stereo sistem?
|
Možda gleda u budučnost ...
Citiraj:
Autor dadosbcro
Sada kad sam ovo uzeo, ne moram razmišljati o novom centru minimalno godinu dana, jer žena će da me bije 
|
razmisli o onoj ideji za centar.
Citiraj:
Autor branimiros82
ma vidi,hocu nesto dobro...tipa pojacalo i dva samostojeca zvucnika za dobar zvuk.
|
evo
Citiraj:
Autor dadosbcro
Marantz mi se sviđa i dobro mi zvuči u ovoj kombinaciji, pa odokativno, koliko je recimo 5006 model jači od NR1602 i da li bi bilo osjetno bolje za 683 ili i nebi baš skužio razliku?
|
Največu razliku bi dobio ako bi novac za novi resivr potrošio na neki integrirac. A ako si zadovoljan HTom to se uopče ne čini loše. Znam da odvojeni sustavi traže prištekavanje zvučnika ali ako te več briga za stereo to ti nebi trebalo bit komplicirano.
Citiraj:
Autor jean luc
. Less is more.
|
A ako kupi bukšelf njegovi novci če vrijediti još više . Ili još bolje slušalice, jer če tu dobiti još bolji zvuk.
Gledaj , nemamo svi isto 'utakmica pod nogama' ili istu perspektivu...i koliko ti se god nešto činilo očito tj. najbolje riješenje za nekog, krajnja odluka nije tvoja.
Ukoliko on želi sistem s subvuferom nakon što mu je par puta rečeno da sub zaboravi , onda se tu jedinoo može nači nekakav sistem s subom ili sistem koji ostavlja novaca za kupovinu suba jer ...daljni savjeti u tome smjeru "sub zaboravi" ne vode nigdje i ne koriste nikom....
Citiraj:
Autor syss
"smjer" kabela u biti je način konstrukcije coax-like kabela gdje vanjski oplet (minus, vanjski dio rca) se na jednoj strani spoji na konektor, a na drugoj ne.
tako da služi kao drain za sve vanjske utjecaje.
|
A što kad spoj okreneš na drugu stranu ?
Meni je uvjek 'na izvoru' ali eto tko pita - ne skita