View Single Post
Staro 21.03.2013., 23:02   #1203
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Imam 9 rune page

Zapijem vani minimalno 200kn u subotu, i par pivi u petak.. Na faksu, kava ovakva, kava onakva, film ovakav, onakav i pare idu.. Ovako si kupim svaki mjesec za 5 eura RP i nije mi žao a "diže" mi volju za igrom...

Ovo nisam u životu vidio. Uđem u champ select, i kažem mid, i karthus kaže mid isto, ja kažem onda solo top.. I jedno 20 sekundi niko ništa, uzme si neki selj adc mf i karthus promijeni u katu, sejuani jungle i sad ULAZI FACA, 5 sec prije isteka roka za biranje TEEMO i kaže solo top... U u igri mu objasnimo da nije solo top i kaže solo mid, pa onda solo bot I uzme revive i teleport.. 9. min 1:10 score teemo, gradi ad - armor teema! Ali ne speed, nego atack dmg.. I još se raspravlja kako mu nitko ne pomaže etc... Sejuani afk prvih 5 min i onda se dere ko mu je uzeo blue! Kata 1:6 score, ja s garenom 8:5:1 score...

I sada mogu reći s sigurnošču, nije garen ultimat tanking-dps mašina, mundo je.. Protivnički Mundo je gradio isto Tanka, pojeo me za doručak.. Imao sam bolji score i cs od njega, ja warmong, sunfire, armor bootse i deathfire grasp, i pojeo me ko bebu.. Nisam mu čak ni pobjeći mogao...

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 22.03.2013. u 01:17.
Mommistake je offline   Reply With Quote