View Single Post
Staro 21.03.2013., 21:09   #1231
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Nisam zamjenio, kaj ja znam malo sam odustao od toga. Guram SB rom na s2, skoro kompletno mi izgleda kao nexus. Nedostatak fm radia, slabija kamera i nedostatak se kartica me za sad ohladila.

Zapravo glavni razlog je da sam prefleshao s2 sa svim živim, i napokon se smirio s Slim beanom. Ako uzmem nexus opet ću gubit hrpu vremena na iskušavanje romova, pa ću stavit malo ubuntu i tome nema kraja. Dakle odustao sam iz plemenitih razloga, ne gubiti vrijeme na flashanje.
Nije neka nauka,odabereš CyberGR ili Vanir....cca 10min vremena. Jedina iznimka je ako boluješ od Downovog sindroma ili nečeg sličnog,ta radnja može potrajati i cijelih pola sata. Sa čitanjem di ljudi kažu kako su to zasad dva najbolja i najbrža ROM-a. A ko nemaš ni pola sata vremena,čestitam,zbilja čupaš ovu državu van iz govana

Sad dosta sa sarkazmom.

Vratio se moj Nexus sa servisa. Znaći poznati kvar,nije punio(mada je pokazivao da se puni) bateriju. Odnio sam ga rootanog,odlokanog s CyberGR romom u t-com mrtav lada i vratiše ga uz ovaj opis popravka: zamijenjen glavni modul za IMEI: xxxx....

Kaj god to značilo
trouble je offline