View Single Post
Staro 21.03.2013., 13:54   #1712
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ajde, kao da nisi vidio ekipu koji baci kamp sa E75, Mousom ili sa IS3 kad nema ama bas nikakve logike da tu stoji i drzi to mjesto. Neki tenkovi su bolji za snipe radi preciznosti a neki sa melee, sta opet ne sprijecava budale da rade svasta.

Glede toga sta patis od statistike, to je tvoja stvar. Gotovo svi zele da pobjede, normalno, al vidio sam u svom bivsem klanu ekipe sta vristi i kosu cupa kad promasi, iako nije on kriv nego RNG od igre, al lik se uzivio.
Kad je igranje i zabava presla u nesto debelo ozbiljnije od igre, a budimo iskreni, ovo nije simulacija nikakva, nego igra.
Mozes ti pazit koliko hoces, ako ispalis granatu koja mora 200% probit tenk a napravis ding ili 0 dmg hit, poludis na te gluposti. Ja sam se lagano ohladio od igre u doba kad je 0dh bio normalna pojava, a sistem da lik ima 100 hp, opalis ga sa topom sta radi 550dmga i njemu redovito ostane par hp samo da prezivi je isto debilizam.

Ti ne shvacas njegov mentalitet, a on vjerovatno nebi shvatio tvoj. Netko igra da se zabavi, netko da pobjedi po svaku cijenu. Jebat ga, ima nas razlicitih na ovoj planeti.

Odigrao sam cca 15k rundi u beti prije wipea i sad nekih 7k, i nisam nikad vidio gore igrace nego u zadnje vrijeme, kao da je poplava balavurdije.

BladeRy je offline   Reply With Quote