Citiraj:
Autor BladeRy
Nisi shvatio, kad igram dajem sve od sebe, al ako pocnem mislit na troskove onda ces se vise pazit i manje reskirat. Davno su prosla vremena kad sam uplacivao premium, sad kad je situacija ovakva, pitao bi se zasto ja njima ostavljam novac.
Meni je draza agresivna igra, nemam vise zivaca za skrivanja prvih 5 min po mapi, a kad vidim mapu i kretene sta rade smuci mi se, pogled na chat je nesto jos gore, samo siemke, kapelice, noobanja.
Skupio za E100, i nisi ni sjeo u njega i vec gledas kako je to tenk samo za CW, svi se skrivaju iza tebe, magnet si za artie, i nije bitno sta napravis svi vriste "noob"  I sa premiumom je tenk neisplativ za igranje....go figure.
Al ako tip ima para ko blata, mozda uziva igrat sa Mousom, to sta gine je popratna pojava. Svaka mu cast ako ne pati o statsima.
Ja jos znam pobjesnit na likove a odigram mozda 5 partija mjesecno.
|
Skrivanje po mapi ne ovisi o tvom sklopu u glavi već o tenku u kojem se nalaziš...nećeš se s IS3,M46 ili neznam,mausom skrivat i kampirat...
Ja pazim na svaki promašenih hitac,statistiku,troškove...a opet sam agresivan,jer su mi takvi tenkovi s kojima najčešće igram...svaku borbu ulazim s ciljem da budem najbolji,da napravim najviše damage-a,da odnesemo pobjedu...pa to je world of tanks,simulacija rata,neznam kak netko ne može biti nabrijan

U ljudskoj prirodi je da teži ka boljem,da bude kompetitivan i da pokušava nadjačati sve što mu se suprotstavi....
Nemoguće je imati para i imati takav sklop u glavi "nije mi bitno",onaj koji ima hrpu para i sve te silne tenkove sigurno nema loše statse,a još manje će sav trud u grind uništavat katastrofalnim igrama...
Vrlo je jednostavno,neki su jednostavno loši...imam kolegu iz platoona,on je jednostavno LOŠ

I njemu nema pomoći...nismo svi za sve