View Single Post
Staro 20.03.2013., 22:35   #470
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
To s brisanjem batterystats.bin je bio mit, potvrdiše ljudi iz Googlea. Najbolja kalibracija ti je da napraviš barem jedno punjenje do 100% nakon friškog flešanja roma/kernela.
Jeste da bome. Ja sam probao sa time i nikad ništa. Kad se stavi novi ROM, napuniti bateriju do 100%, ugasiti mob, izvaditi bateriju na 5 minuta i vratiti unutra. Tako meni lijepo radi od 100 do 1% i tad se lijepo ugasi. Kad to ne napravim, zna skočiti sa 63 na 10 % ili se ugasiti na 17% i tako slično.

Citiraj:
Autor pero000 Pregled postova
pozdrav,
imam problema sa htc desire,
nakon instalacije android verzije 4.0.4 telefon se ponekad resetira sam od sebe.
Dal netko zna u čemu je problem i dal bi factory reset vratio početnu verziju sustava.
Hvala.
Vjerojatno je ROM zaklinac koji koristiš. Factory resetom nećeš ništa dobiti. 4.0.4 ROM-ovi su skoro svi u qrcu za Desire. Vjeruj mi, tonu sam ih probao. Ako oćeš dobar i stabilan ROM, onda uzmi ovaj koji preporučujem. Meni radi odlično i niti jedan reboot nisam doživio.

Sve sam objasnio u OVOM SVOM POSTU. Lijepo sve napravi kako piše i zagarantiran ti je dobar ROM sa kvalitetnim radom. Ja ga vozim već 3 tjedna i zadovoljan sam. Nema laggova i sve radi najnormalnije.
Brko je offline   Reply With Quote