nedavno sam bio s poznanikom u splitskoj poslovnici, kupovina konfiguracije s monitorom, bez tipkovnice i miša. i tako čitamo s papira, dečko što prodaje uslužan i komunikativan, sve 5 dok se nije došlo do monitora. dogovor je bio kupovina LG 234, bio je raspoloživ to jutro, međutim kaže prodavač da mu je žao ali taj primjerak je otišao u vinkovce, pa da pogeldamo u...nekom dućanu (zaboravio sam ime) koji je valjda od uvoznika lg za hrvatsku, tako nešto, jer oni LG-ove proizvode ne dobijaju tako često, pa se ne isplati čekat ...međutim, ovaj dečko ima malo vezane ruke jer kupuje na rate, pa se na brzinu usuglasimo da uzme philipsov 23'', isto ips. i ok, sve kupljeno, ide se na sastavljanje, ali ja svejedno malo kasnije otvorim stranicu - kraj LG-a stoji zeleni kružić, dakle manje od sat vremena nakon kupovine. računam, ajd, nije stranica refreshana, međutim i navečer stoji 'raspoloživo' u st, sutra, treći, četvrti dan...čak i u trenucima dok pišem ovaj post, monitor je raspoloživ
jel ga nekom ostavio ili su neku akciju spremali, pojma nemam, vidim da je u međuvremenu malo i poskupio...mislim, nije baš superbed neki, ali ipak mrlja na (inače) dobroj kupovini.
btw. upala mi je u oko ženska koja isto prodaje, dok smo mi svu konfiguraciju skupili, platili, preuzeli...ona je s nekim tipom raspravljala o nekom usb sticku, kudos za strpljenje.