Citiraj:
Autor Rade0n
Pravi novci dolaze od organizatora, a ne od logotipa na hlačicama, koje nitko živ ne vidi niti gleda, nije to nogomet.
|
daj...
uozbilji se.
Citiraj:
Autor Rade0n
|
Znaci sve sto jedan Mijatovic kaze je po defaultu istina. Pa dobro, onda tako i ja mogu reci da sam ti vidio sestru prosli vikend u disku kako pada preko stolica. I nije se bas ponasala damski..
Ali i da tu ima neke istine, ti ocito ne shvacas sta je biznis. Iste stvari se dogadjaju svuda gdje se vrti lova. Pa tako i u UFCu gdje jedan Sonnen, nakon drugog poraza od Andersona Silve odmah dobije priliku za titulu u drugoj kategoriji. A da ne pricam da je covjek pao na doping testu prije xy vremena i bio suspendiran. Medjutim privlaci gledatelje pa mu stoga UFC daje superborbe i pokusava izvuci sto vise novaca iz njega. BIZNIS. I nista vise.
Ja nikada nisam rekao da se Mirko ne bori zbog novaca. A zasto i ne bi? Jel tebi uzima novce? Krvavo ih zaradjuje i tko si ti ili bilo tko da mu to zamjeri? Posten hrvat, koji nije rob novca,
hoce K - plus bon i radi za kokice?
Ali reći da mu je novac JEDINA motivacija, moze samo onaj tko nije posvetio cijeli svoj zivot necemu i ne zna sta je to.