Pozdrav ekipa.
Evo da prijeđem odmah na stvar, treba mi konfiguracija za pc koji će mi biti u funkciji sljedećih 4-5 godina. Inače igram poker, i prvenstveno je samo za tu funkciju, igre ne igram gotovo ništa, ali bitno mi je da mogu na dva monitora imati uključeno po 4-5 programa koji će brzo raditi (bitno mi je da se mi prozori otvaraju brzo, i da pc stabilno radi- ništa drugo)
Savjetovano mi je da uzmem malo jače napajanje da mogu nadograditi s komponentama u budućnosti, noviju matičnu (ista stvar kao i napajanje) da uzmem dobro hlađenje i SSD disk, 8 giga rama, i quad core sa oko 3.3 GHz.
Još bi uzeo jedan monitor od oko 24incha (vjerojatno dellov 23, razlog zašto taj je veća rezolucija, neću x1080 jer mi je lagano premala, a neću ni veći monitor jer već imam jedan 23).
Cijena je rastezljiv pojam (5k-9k), naravno da je bolje jeftinije, ali važnija mi je kvaliteta i da mi traje duže pa makar izdvojio više love sada. Pa eto predložite mi nešto...
Inače imam miš i monitor LG flatron w2361v, neke zvučnike starije, ali u funkciji, eventualno trebam neku tipkovnicu, pa to možete isto navesti.