Citiraj:
Autor blozer
Pa Darius je bio free nedavno, ali kha nije nesjećam se. Danas sam eskiviro jedan ranked pa se spojio na svoj drugi acc tamo sam lvl 5 i mislio bit će eazy win. I mogu reć da je bio ali ne tolko lagano koliko sam mislio. Dosta je ekipa informirano čini se ili ima brdo smurf acc-a. Ja nisam znao do lvl 25 za jungle hehe i last hitat sam počeo tek kad sam ranked krenuo igrat hehe a ovi ko da sve znaju. I kako je teško farmat se bez rune-aa to nisu istine koliko ubiti rune znače na početku. Par puta sam se zaletio i napao ko na pravom acc-u kad ono zajebi. Dmg ni blizu isti. :S
|
Nebi se složio. Ja čekam Dariusa od kad igram i nije bio 100%.. Gledaj, sve ovisi ko ti je pokazao, ko te ponukao da igraš. Meni je frend pokazao igru kod njega doma, i ono svidilo mi se, i odmah mi rekao last-hit. Ja sam već na lvl 5-10 pokušavao last hitati. Ali dmg je nebo i zemlja, slažem se.
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Igram dosta često s frendom koji je Gold 5 u premade (ja silver 1)...ne znam da li je netko tako probao ili se probao uzdići igrajući tako, ali pazite....ja u prosjeku od 10 mečeva u DUO s nj im dobijem u 6-7x plat igrača.
Jučer igrali protiv momčadi 1x plat 5, 1x gold 3, 2x gold 4, 1x gold 5
a kod nas bilo: 2x silver 1, 1x gold 3, 2x gold 5
i to dosta puta, pogotovo više dok igram qualifications..
|
To im je neka fora valjda da se zaštite lige, nemam pojma, ali bezveze.