View Single Post
Staro 19.03.2013., 23:26   #1
Volume
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Project: The White Pirate

Pozdrav ljudi,

S obzirom da je prošlo gotovo 3 godine od mog zadnjeg modding-a mislim da je došlo vrijeme da se i ja polako vratim u ove vode i pokušam ostvariti neke svoje ideje. Nadam se da će barem donekle ispasti onako kako sam zamislio i da ću na kraju biti zadovoljan konačnim rezultatom.
Pa eto, otvaram ovu temu da to podijelim s vama... Ako imate bilo kakve ideje i prijedloge slobodno se javite

HARDVER:
  • Intel Core i7 2600K
  • Asus P8Z68-V PRO/GEN3
  • Corsair Vengeance Blue 8GB 1600MHz
  • Corsair H60 (za sad)
  • Gainward Phantom II GTX 660 Ti
  • OCZ Vertex 4 128GB
  • Samsung Spinpoint F3 500GB
  • Seasonic X-Series 650W
  • Corsair 600T White Edition
  • MDPC-X Sleeve - Black, White, Shade 19, B Magic

PLANOVI:
Što se tiče hlađenja trenutno ostajem na Corsair-ovom H60. Mislio sam odmah ići na vodeno, ali s obzirom da kroz sljedećih mjesec-dva dana imam poprilično drugih financijskih izdataka vodeno će morati pričekati tamo do 5. mjeseca. Najvjerojatnije će ići dva 240 radijatora, jedan u vrh kućišta, a drugi sprijeda. Ovaj u vrhu će tvornički pasati na kučite jer odnos rupa odgovara, tako da tu neće biti potrebna dodatna dorada. Za ovaj sprijeda ću morati malo kidati i sam praviti odgovarajuće rupe. Za sad ću sprijeda samo izbaciti grill ispred 200 mm venta tako da mi kasnije bude jednostavnije. 200mm vent u vrhu također ostaje do dolaska vodenog.

Što se tiče ova dva 200 mm corsairova venta, njih ću obojati u crno bijelu kombinaciju i bijele ledice ostaviti pa ćemo viditi kako će to izgledati. Mislim da bi trebalo biti puno bolje u odnosu na trenutni prozirni izgled.

HDD kaveze potpuno izbacujem. Za SSD trenutno imam nekoliko ideja što i kako s njim, tako da o tome neznam ni sam šta da vam kažem. Za skrivanje hard diska će poslužiti Scythe Himuro. Ili ću ga kompletno izbaciti i koristiti kao vanjski...

5.25 bay kavez će za sada također ostati jer neznam još koji rez ću nabaviti kad stigne vodeno. Ali u svakom slučaju neće ostati u trenutnom stanju, bit će poprilično dorade na njemu

PCI bracketi ću obojati u bijelo.

Ove gumice na mb trayu ću možda izbaciti, kasnije ću vidit kako bolje izgleda.

Dno kućišta će biti obloženo pleksijem ili nečim slično u bijelo.

Izrada backplate-a za grafičku.

Skidanje nepotrebnih naljepnica s komponenti, tipa s napajanja i sl.

I za kraj kompletno sleevani kablovi MDPC-X sleevom

Mislim da je trenutno to to. S obzirom da sam od sutra na godišnjem radovi kreću odmah kroz jutro tako da se vidimo sutra s prvim update-om.
I kako sam već rekao ako imate bilo kakve sugestije pišite

Volume je offline   Reply With Quote