Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 19.03.2013., 22:35   #813
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor DiTech Pregled postova
Kao sto vidite stavio sam smajlija jer se zezam, a ako ces ozbiljno i hoces imati kvalitetnu raspravu onda mistejkovim zeljama nije mjesto u raspravi. Tim vise da ljudi nisu reagirali, neko ko se ne kuzi bi procitao i kupio bi te beatse. Da nebi bilo da imam nesto protiv njih, skoro sam ih kupio kada sam cuo bass, ali sam se ohladio kad mi je frend rekao cijenu.
Moja greška što sam to shvatio ko provokaciju. Nema uopće ovdje govora o otvorenoj raspravi, jer za tim nema potrebe.

Netko ko se ne kuži i kupi te beatse, a ovi komentari su mu osnova za kupnju onda nezna čitati Jer smo svi napisali (pa čak i ja), skupo, ništa poseban zvuk, (makar ja ponavljam, nije baš tak loši nego je loši u omjeru koliko para daš a dobiš sound na razini nekih sluški od 80% te cijene), relativno dobar dizajn... To je to

Isprike još jednom, nisam se došao svađati niti ništa, rasprava je krenula od onoga što je mene "upalilo" a to je, koliko sam para pljunuo za slušalice, vjerojatno ne mnogo...

I za završetak te rasprave, ako se netko odluči kupiti Beats ovako (pričam o in-ear, jer sam te jedine probao):
Zvuk: Neka sredina, nije na razini pro slušalica, ali opet nije loš...
Bass: Vrhunski
Dizajn: Opet stvar ukusa (meni vrhunski)
Pakiranje i izvedba: meni vrlo dobra, dosta nastavaka, 6 para sam ja dobio, neke nikad nisam vidio...
Cijena: 149$ preko webshopa, može se nabaviti ovako, ali ispod 800 kuna teško.

Overall: Ko se hoće preseravati nek si ih kupi, ko hoće dobre slušalice a želi dati takvu lovu, nek ih izbjegava... Ne opravdavaju astronomske cijene!!!!

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 19.03.2013. u 22:43.
Mommistake je offline   Reply With Quote