Citiraj:

Autor  DiTech

Kao sto vidite stavio sam smajlija jer se zezam, a ako ces ozbiljno i hoces imati kvalitetnu raspravu onda mistejkovim zeljama nije mjesto u raspravi. Tim vise da ljudi nisu reagirali, neko ko se ne kuzi bi procitao i kupio bi te beatse. Da nebi bilo da imam nesto protiv njih, skoro sam ih kupio kada sam cuo bass, ali sam se ohladio kad mi je frend rekao cijenu. 

| 

Moja greška što sam to shvatio ko provokaciju. Nema uopće ovdje govora o otvorenoj raspravi, jer za tim nema potrebe.
Netko ko se ne kuži i kupi te beatse, a ovi komentari su mu osnova za kupnju onda nezna čitati 

Jer smo svi napisali (pa čak i ja), skupo, ništa poseban zvuk, (makar ja ponavljam, nije baš tak loši nego je loši u omjeru koliko para daš a dobiš sound na razini nekih sluški od 80% te cijene), relativno dobar dizajn... To je to 
Isprike još jednom, nisam se došao svađati niti ništa, rasprava je krenula od onoga što je mene "upalilo" a to je, koliko sam para pljunuo za slušalice, vjerojatno ne mnogo...
I za završetak te rasprave, ako se netko odluči kupiti Beats ovako (pričam o in-ear, jer sam te jedine probao):
Zvuk: Neka sredina, nije na razini pro slušalica, ali opet nije loš...
Bass: Vrhunski
Dizajn: Opet stvar ukusa (meni vrhunski)
Pakiranje i izvedba: meni vrlo dobra, dosta nastavaka, 6 para sam ja dobio, neke nikad nisam vidio...
Cijena: 149$ preko webshopa, može se nabaviti ovako, ali ispod 800 kuna teško.
Overall: Ko se hoće preseravati nek si ih kupi, ko hoće dobre slušalice a želi dati takvu lovu, nek ih izbjegava... Ne opravdavaju astronomske cijene!!!!