View Single Post
Staro 19.03.2013., 12:32   #1197
tux-scooby
Premium
Moj komp

tux-scooby's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Prijatelj ima taj lte, a zaboravio sam ga pitati za bateriju, navodno je velik potrosac. Brzina unutar prostora je bila oko 30mbita. Uzmi S3 ili cekaj S4, pa se tada odluci za jos jeftiniji S3 ili za S4.
Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
LTE ima 2GB rama i 4G. Otključavanje http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1846451

Kupi ono što želiš, nemoj da ti netko na forumu govori što ćeš kupiti. Svi moderni "pametni" telefoni žderu bateriju i kod stalnog korištenja punit ćeš ga svaki dan, to je tako.
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Da, slusaj "pametne".
Up to 580 h (2G) / Up to 390 h (LTE)/ 510 h (3G)
Trenutno imam mobitel koji punim svaki dan tj. noc. Baterija mi najvise ode jer dosta visim na IM aplikacijama tipa WhatsApp. Najradije mi si uzeo Lumia 920 jer sam fan Nokia mobilnih uređaja. Ali za njih jos nema sluzbenih aplikacija, cijena im je a joj(kao sto je uvijek i bila sa njihovim premium mobilnim uredajima) a i zelio bih isprobati malo kako se android ponasa jer se do sada nisam sluzio nesto posebno s tim OS-om.

Sto se tice kupnje S4 tko zna - mozda u buducnosti ukoliko mi se svidi rad na androidu.

Ako se ne varam Samsung je rekao pustiti u prodaju jacu bateriju koja dolazi u kompletu sa zadnjim poklopcem za nekih 50E. Sad ne znam je li to vec zazivjelo ali bilo bi zgodno imati uz sebe za svaki slucaj.

Hvala na svim odgovorima do sad, nadam se da se biti jos neki prijedlog/komentar.

tux-scooby je offline